Siva in bela keramična talna ploščica

Ta sivo-bela keramična talna ploščica je keramična ploščica iz umetnega lesa v kombinaciji elegantnega, gladkega zaključka, s čednim sivim tonom, ta siva in bela keramična talna ploščica zagotavlja obstojnost keramike z videzom lesa. Neumna glazura in rahle tonske spremembe naredijo ploščice in različne ...

Podrobnosti izdelka

Ta sivo-bela keramična talna ploščica je keramična ploščica iz umetnega lesa v kombinaciji elegantnega, gladkega zaključka, s čednim sivim tonom, ta siva in bela keramična talna ploščica zagotavlja obstojnost keramike z videzom lesa. Zaradi neumne glazure in rahlih tonskih sprememb so ploščice in različni okraski elegantno integrirani. keramične talne lesene ploščice so idealne za notranjo in zunanjo uporabo. Ponujajo najbolj kakovostne porcelanske keramične lesene ploščice na svetu in izgledajo kot les.


Parameter izdelka

Model

HMF615856

Vtipkajte

Lesne ploščice

Velikost enega kosa

150 * 600MM

Debelina

9,5-10MM

Material

Keramična

gray and white ceramic floor tile

gray and white ceramic floor tile

keramične talne lesene ploščice so zelo resnične, naravne lepote lesnih zrn in vozlov izgledajo kot prave stvari. Raven podrobnosti je impresivna, zato lahko cenite in preverite rustikalne talne obloge iz ploščic iz lesa. Za vnašanje naravnih elementov v vaš okrasni dizajn je porcelanska keramična lesena ploščica idealna izbira. Vsaka keramična lesena tla so dimenzije 150 x 600 mm. keramične talne ploščice z efektom lesa z zrnom lahko dodajo globino številnim različnim notranjim slogom, vključno s sodobnim podeželjem, industrijo, tradicijo in modernostjo.


Pakiranje pošiljanje

wooden tile package

O Tovarni

wood tile factory
Hot Tags: siva in bela keramična talna ploščica, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like