Kaj je ploščica velikega formata?

- Sep 03, 2019-

Ploščice velikega formata - zadnji trend ploščic

V podjetju HANSE vam ponujamo najnovejši trend porcelanskih ploščic velikega formata, imenovanih tudi tanke porcelanske plošče. Velikosti se gibljejo navzgor od norme 600x600mm. Razširijo se na velike formate ploščic 900x1800, 1000x2000, 1600x3200 in super velike formate 1200x2400.

Naša široka paleta ploščic velikega formata je zelo primerna za ustvarjanje iluzije prostora v prostoru, manjše ploščice potrebujejo manj vzdrževanja, zelo primerne za zaseden prostor vašega doma!
V zadnjih letih so ploščice velikega formata vse bolj priljubljene zaradi čistega videza in sposobnosti, da se prostor počuti večji. Tanke plošče iz porcelana se običajno uporabljajo v komercialnih okoljih. V glavnem v preddverje in dostop za dosego odprtega luksuznega videza. So idealni za zasedeno območje, kot so kuhinje ali kopalnice, vendar jih je mogoče uporabiti v kateri koli sobi hiše za dramatične izjave. Te velike ploščice imajo pravokotnike in kvadrate, keramiko in porcelan, ki jih lahko uporabite na tleh in stenah, da imajo vpliv.

Te ploščice in plošče velikega formata so neverjetne! Zagotavljajo vam gladek, brezšiven, odprt videz in manj fugirnih fug. Tako je enostavno vzdrževati in čistiti. Torej ljudje sprejemajo ploščice velikega formata.

Large Format Tiles

2