Cena vitrificiranih ploščic

Kot eden najbolj profesionalnih proizvajalcev in dobaviteljev talnih ploščic na Kitajskem nudimo ceno steklenih ploščic po ugodni ceni. Prosto kupujte izdelke s popustom iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Cena vitrificiranih ploščic lahko pritegne notranji prostor, prav tako čudovit kot zunanje stene.

Vitrificirane ploščice prenesejo pritisk, nato pa jih lahko uporabljamo v zaprtih prostorih, kot da bi bili na prostem, na strehah, v vrtcih in celo na kuhinjskih ploščah.

Tla so še vedno najboljši način za uporabo vitrificiranih ploščic. Ne glede na to, ali gre za' za počitek, bivalni prostor, kuhinjo ali sobo, so keramične ploščice edina izbira za vsakogar.

ModelHW6444P
Tehnikapoliran / mat
Velikost600x600mm
Voda-absorpcijapod 0,5%


vitrified tiles price
Vitrificirane ploščice so izdelane po eni najboljših tehnik, znani kot prašno stisnjena metoda iz gline, zaradi česar so porcelanske ploščice goste, nepremočljive, drobnozrnate in enakomerne, z ostrim kontrastnim videzom.

Steklene ploščice imajo običajno precej nižjo stopnjo absorpcije vode, kar je približno manj kot 0,5% v primerjavi s ceno talnih ploščic, zaradi katere so odporne proti zmrzali ali odporne proti zmrzali.marble floor tileHot Tags: vitrificirane ploščice cena, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like