Vitrificirane talne ploščice

Kot eden izmed najbolj profesionalnih talnih ploščic cen proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem, zagotavljamo vitrificirane talne ploščice s poceni ceno. Brezplačno na debelo popust izdelkov iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Vitrificirane talne ploščice so nadgradnja na običajne ploščice, ker imajo plast zastekljenih delcev, ki jih naredijo vodoodporne in prašne.

Vitrificirane talne ploščice so ena izmed najnaprednejših tehnologij, tako imenovana metoda zmnoževanja prahu, ki je narejena iz gline, da so talne ploščice goste, vodoodporne, drobno zrnate in tvorijo oster kontrastni videz.


ModelHW6793P
Tehnikapolirani/ mat
Velikost600x600mm /600x1200mm
Absorpcija vodemanj kot 0,5 %


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

Vodna absorpcija keramičnih ali keramičnih talnih ploščic je običajno precej nižja, stopnja absorpcije vode pa je manj kot 0,5% v primerjavi s keramičnimi ploščicami, zaradi ki jih zamrznejo ali zamrznejo. Ko se na vitrificirano ploščico nanese določen sloj silicijevega dioksida v tekoči obliki, se izdela polirani vitrificirani ploščici, ki blokira pore ali glazurne obraze na površini ploščice, zaradi česar je ploščica gladka in gladka. Po nanosu zastekljenega materiala na zastekljene ploščice se te ploščice imenujejo vitrificirane talne ploščice.marble floor tile

Hot Tags: vitrificirane talne ploščice, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like