Ploščice za dnevno sobo

Kot eden izmed najbolj profesionalnih talnih ploščic cen proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem, zagotavljamo vitrificirane talne ploščice s poceni ceno. Brezplačno na debelo popust izdelkov iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Dnevna soba je glavna soba v vaši hiši. Tam se sproščate z družino in zabavate goste, kar pomeni, da je deležen veliko prometa. ploščice za dnevno sobo so idealna izbira, ki združuje slog in funkcionalnost in ustvariti udobno območje za uživanje.

Ploščice za dnevno sobo so lahko eleganten način za dodajanje osebnosti v vašo hišo. Vzdržljiv je in enostaven za vzdrževanje, zaradi česar je to smiselna izbira za vaša visoko prometna območja.

ModelHW6793P
Tehnikapolirani/ mat
Velikost600x600mm /600x1200mm
Absorpcija vodemanj kot 0,5 %


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles


  

Kako izbrati ploščice za vašo dnevno sobo


Ponavadi je to srce cele družine. To je kraj, kjer se lahko ponoči druženje z obiskovalci ali sprostite pri sorodnikih. Seveda je veliko stvari, ki jih je treba upoštevati, ko se odločite na talnih ploščicah za vašo dnevno sobo. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, da vam pomaga razumeti, kako izbrati ploščice za vašo dnevno sobo.

Da bi zagotovili udoben prostor za vse, je pomembno izbrati pravo barvo. Dobro je dokumentirani, da lahko barva okolja vpliva na človeško podzavest. Tako mehke in ekstremne barve se je treba izogibati za vašo dnevno sobo. Rjave, beige, sive in jantarne so najljubše barve v dnevni sobi.

Trajnost in vzdrževanje
Pri izbiri talnih ploščic za dnevno sobo je trajnost še en pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati. Vaša dnevna soba tla ni le gneča, ampak tudi izpostavljena padec in pada predmetov, ki lahko povzročijo škodo.

Keramične ploščice so ena najbolj trpežnih materialov, med katero lahko izbirate. Težje so kot tradicionalne ploščice in najbolj naravne kamnite ploščice. Ne glede na površinsko obdelavo togi trup zagotavlja, da dolgo časa obhajajo svoj prvotni videz.

Večina ploščic je antifouling, kar pomeni, da so dejansko brez vzdrževanja. To je zato, ker je večina ploščic zastekljena ali predhodno zaprta, zato se površinska poroznost stisne na minimum.marble floor tile

Hot Tags: ploščice za dnevno sobo, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like