Marmorna talna ploščica

Kot eden najbolj profesionalnih proizvajalcev in dobaviteljev talnih ploščic na Kitajskem nudimo marmornate talne ploščice s poceni ceno. Prosto prodajte izdelke s popustom iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Značilnosti ploščic:
-Ta talna ploščica izgleda kot marmor
-Tamarna talna ploščica ima močno odpornost na abrazive, antikislinske in alkalne snovi, visoko togost, brez sevanja, brez bledenja
- razred AAA marmornatih talnih ploščic

-Prva izbira porcelanskih talnih ploščic
-Cena naših tal iz marmorja je zelo konkurenčna in zelo kakovostna.


Kakovost izdelka:
-Fine obdelava ekstrakta surovin v prahu, velikost delcev surovine manjša, bolj občutljiva, bližja molekularna ureditev,
postopek rezanja je dobil' t se zdi, da se primeri z lahkoto zrušijo. Kakovost izdelka lahki naravni kamen, prazno okras
gradbeni postopek in vsakodnevna uporaba, več lahko zagotovi varnost.
- talne ploščice uporabljajo barvo uvozne glazure za tiskanje barv, natančnost nadzora pečenja glazure, zagotavljajo, da barva nima nobene barvne razlike, niti nasičenosti, pri dejanski uporabi še vedno kot nova.


ModelHW6444P
Tehnikapoliran / mat
BarvaAnyColourAvailableInManyDesigns
Velikost600x600mm
Voda-absorpcijapod 0,5%


marble floor tile


Marmornate talne ploščice z neverjetnimi podrobnostmi Ultra HD. Razen pravega marmorja ga je skoraj nemogoče ločiti. Naša super velika keramična talna ploščica zelo dobro posnema pravo kamnito ploščo.

Mat površina in gladka površina se počutita kot polirani marmor, topli ton pa izžareva posebno čudovito vzdušje, ki dopolnjuje čudovit dizajn.

Te trpežne glazirane porcelanske luksuzne talne ploščice ni treba zatesniti ali vzdrževati. Naše kremne vitrificirane talne ploščice so primerne tako za stene kot tudi za notranja ali zunanja tla in so odlična izbira za vse, ki želite učinek marmorja prilagoditi doma.


marble floor tile

Hot Tags: marmornate talne ploščice, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like