Talne ploščice z efektom marmorja

Kot eden najbolj profesionalnih proizvajalcev in dobaviteljev talnih ploščic na Kitajskem ponujamo talne ploščice z efektom marmorja s poceni ceno. Prosto prodajte izdelke s popustom iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Marmor je najbolj priljubljen talni material že tisočletja, talne ploščice s sivim marmornatim efektom pa popolnoma reproducirajo to klasično zasnovo marmorja. Topla in naravna barvna kombinacija s prozornim marmoriranjem je talna obloga za naravno ogrevanje, primerna za vsak prostor v družini. Površina talnih ploščic z efektom marmorja je prevlečena s sijajno glazuro, zaradi česar je idealen nadomestek marmorja brez kakršnega koli tesnjenja ali strokovnega vzdrževanja, ne da bi si vzel čas za vzdrževanje prave stvari, in ima pravi kamen, kot je rektifikacijski rob, ki zaključuje naš videz, ki zagotavlja, da boste zadovoljni s prilagodljivostjo tovrstnih talnih ploščic 600x600. Te trpežne sive talne ploščice so primerne za vsa tla v domu, svetlo siva senca pa doda toploto vsaki notranji dekoraciji.


ModelHW6445P
Tehnikapoliran / mat
BarvaAnyColourAvailableInManyDesigns
Velikost600x600mm
Voda-absorpcijapod 0,5%


marble effect floor tiles

Naše talne ploščice s sivim sijajem so najljubše med kupci. Ta čudovita marmornata talna ploščica z nežnimi pikčastimi detajli povečuje realistično naravo tega italijanskega porcelana. Ponudba talnih ploščic z efektom marmorja je na voljo v številnih velikostih, zaradi česar je praktična tako za dnevno sobo kot tudi za druge površine pritličja. Te sive talne ploščice so primerne tudi za zunanjost (odvisno od podlage) in ustvarjajo sodoben učinek neskončnostimarble floor tile

Hot Tags: talne ploščice z efektom marmorja, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like