Talne ploščice iz sivega porcelana

Kot eden najbolj profesionalnih proizvajalcev in dobaviteljev talnih ploščic na Kitajskem ponujamo ceno tal za sive porcelanske ploščice s poceni. Prosto kupujte izdelke s popustom iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

600x1200mm sive porcelanske talne ploščice so pretežno sive sijajne kamnite talne ploščice, ki uporabljajo srednje sive in slonovine tone, da ustvarijo ta realističen videz kamnitih efektov. Talne ploščice s sivim sijajem z efektom marmorja
so zdaj zelo priljubljeni v notranjih trendih zaradi prednosti, ki jih prinaša uporaba ploščic, saj za enega ne potrebujejo vzdrževanja. Časovni razpon ima sijajni zaključek, kar pomeni, da imajo na površini osupljiv sijaj, idealen za odbijanje naravne svetlobe in ustvarjanje večjih prostorov kot v resnici s svetlim in zračnim občutkom.


Model: HW6785P velikost: 600x600mm / 600x1200mm

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

Ta sanjsko polirana talna ploščica iz sivega marmorja lahko ustvari sodoben in moden občutek za vsako sobo. Ta talna ploščica velikega formata 600x1200 mm z natančno odrezanimi rektifikacijskimi robovi zagotavlja bolj brezhiben videz in ustvarja sanjsko prostoren občutek za velika odprta območja oblikovanja. Zaradi keramične strukture keramične ploščice je primerna tako za domačo kot komercialno uporabo, zato je primerna za vsak prostor v domu. Zaradi velikega formata je še posebej primeren za velike talne prostore, kot so kuhinja, jedilnica in rastlinjak. Edinstvene linije marmorja na ploščicah dodajo čudovite lastnosti, ne da bi nadzirale celotno sobo, kar ustvarja zanimiv prostor, zelo primeren za sodobne in klasične sloge notranje opreme. Ta porcelanska talna ploščica je izjemno trpežna in primerna za zasedene družine. Je trpežna in praktična rešitev za talne ploščice.
Hot Tags: sive porcelanske talne ploščice, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like