Sive porcelanske talne ploščice

Kot eden najbolj profesionalnih talnih ploščic proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, zagotavljamo sivo porcelana tla ploščice cena s poceni ceno. Brezplačno na debelo popust izdelkov iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

600x1200mm sive porcelanske talne ploščice je pretežno siva sijaj kamen učinek talna ploščica, ki uporablja srednje sive in slonokoščene tone, da ustvari ta realistični kamen učinek videz. Marmor učinek sive sijaj talne ploščice
so zdaj zelo priljubljeni v notranjih trendih zaradi koristi, ki jih prinaša uporaba ploščic, kot za eno ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Časovni razpon ima sijajni zaključek, kar pomeni, da imajo osupljiv sijaj na površini, idealen za odsev naravne svetlobe in za to, da se prostori pojavijo večji, kot so dejansko s svetlim in zračnim občutkom.


Model:HW6785P velikost:600x600mm/ 600x1200mm

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles  

Ta sanjsko sivi marmorni učinek polirani porcelanski talni ploščici lahko ustvari sodoben in moderen občutek za vsako sobo. Ta talna ploščica velikega formata 600x1200 mm z natančno izrezanimi robovi za popravo zagotavlja bolj nešiv videz, kar ustvarja sanjski prostoren občutek za velika odprta oblikovalska območja. Keramična konstrukcija keramične ploščice jo naredi primerno tako za domačo kot za komercialno uporabo, zato je primerna za vsako sobo v domu. Velikost velikega formata je še posebej primerna za velik zemeljski prostor, kot so kuhinja, jedilnica in rastlinjak. Edinstvene marmorne črte na ploščicah dodajajo čudovite funkcije brez nadzora celotne sobe, kar ustvarja zanimiv prostor, ki je zelo primeren za sodobne in klasične sloge notranje opreme. Ta ploščica iz porcelana je izredno vzdržljiva in primerna za zaposlene družine. Je trpežna in praktična rešitev talnih ploščic.
Hot Tags: sive porcelanske talne ploščice, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like