Talne ploščice s sivim sijajem

Kot eden najbolj profesionalnih proizvajalcev in dobaviteljev talnih ploščic na Kitajskem ponujamo cene sivih sijajnih talnih ploščic s poceni ceno. Prosto prodajte izdelke s popustom iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Talne ploščice s sivim sijajem so primerne za tla in stene, te ploščice 60x60 pa so predhodno zaprte s čisto sivim koncem. Uporaba teh visokokakovostnih sivih sijajnih talnih ploščic lahko zaradi prefinjenih podrobnosti doda natančnost vsaki nastavitvi prostora.


ModelHW6436P
Tehnikapoliran / mat
BarvaAnyColourAvailableInManyDesigns
Velikost600x600mm
Voda-absorpcijapod 0,5%


grey gloss floor tiles

Iluzija, da svetlo sive ploščice pomagajo ustvariti več prostora, ni oblikovalska skrivnost, a odsevna sijajna površina lahko ta učinek izboljša. Za tiste, ki želijo ustvariti plitva odprta tla, je dobra rešitev naša popravljena keramična talna ploščica s sijočim sijajnim marmornatim učinkom. Dizajn te keramične ploščice z efektom lahkega marmorja ima precej dosledno senco, tekstura v oblikovanju pa je bolj subtilna in ostra, zaradi česar je idealna izbira za ljudi, ki ustvarjajo bolj preprost prostor. Popravljeni robovi in ​​vogali naredijo marmornato talno ploščico privlačnejšo, s čimer zaključijo učinek marmorja in zmanjšajo vizualni vpliv fugirne mase. To trpežno sivo porcelansko ploščico lahko uporabljate z našim električnim sistemom talnega ogrevanja brez vzdrževanja, zaradi česar je idealna rešitev za zasedene družinske domove.


grey gloss floor tiles
Hot Tags: talne ploščice s sijajem, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

You Might Also Like