Sive kuhinjske talne ploščice

Kot eden od najbolj profesionalnih kajaria ploščice cena proizvajalci in dobavitelji na Kitajskem, nudimo sivo kuhinjske ploščice cena s poceni ceno. Brezplačno na debelo popust izdelkov iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

Ploščice imajo čudovito sivo ozadje in se osredotočijo na tonsko vzorce za zajemanje pravega naravnega videza kamna. Ta multi-objektiv mat mat končal kithcen tla ploščice se lahko uporablja v različnih okoljih, od stanovanjskih do poslovnih. To je še posebej dobra izbira za kuhinje in kopalnice, saj je enostaven za čiščenje in ne vzreja bakterij. Poleg tega je neverjetno trpežna, nepremočljiva za penetracijo vode in madež. Uporabite to veliko kamnito izgleda ploščice na tleh, pultu, in backsplash, ali ustvarite čudovito značilnost steno. Izbira je tvoja, možnosti so neskončne.


Model

HXDL6013

Material

Porcelana

Debeline

9,6mm

Absorpcija vode

0.5%


grey kitchen tiles


Kaj je dobro za kuhinjske talne ploščice

Polirani ploščice, ploščica, ki se uporablja v kuhinjski talni ploščici je vodoodporna in antiskid. Kuhinja se mora vsak dan ukvarjati z vodo in oljem. Zato lahko najprej razmislimo o poliranju ploščic. Po fizičnem poliranje, površina izgleda zelo gladko, vendar je tudi proti smuči. V površina je mat, in voda, ki pljuska na površini ne bo naredila ljudje zdrsnejo. Je zelo primeren za kuhinjo, stranišče in druge kraje kjer je preveč vodne hlape, in obstaja veliko stilov za vas izberite med.

Cela telesna ploščica, izbere kuhinjsko tla ploščice, ko celotno telo ploščica je zelo dobra izbira. Ker sta dva strani ploščic so enake iz materiala in barve, in cela ploščica je najbolj vodoodporen in anti-smučarski učinek. Mozaik, mozaik učinek dekoracije ploščice, čeprav vzdržljiv, ni primeren za kuhinjo talno dekoracijo. Ker je veliko razpok v mozaiku, in kuhinja je močno onesnaženo območje vode in olja, je težko izdelujte madeže na mozaiku v daljšem časovnem obdobju.Faq

Q1. Kakšne ploščice imaš?

A1. Imamo polirani ploščice, porcelanske ploščice .polne glazirane ploščice ,in rustikale ploščice,ki lahko uporabljajo za talne in stenske ploščice. kuhinja in kopalnica ploščice in druge .

 

Q2. Imate ploščice, ki niso natikače?

A2.  Ja , imamo porcelanske rustikale ploščice , površina je mat končana , njen ne-copati .

 

Q3. Kakšna je absorpcija vode?

A3. Imamo veliko vrst ploščic , polirani ploščice ni več kot 0,5 % . keramične ploščice niso več kot 10% .

 

Q4. Kaj je MOQ?

A4. Naša minimalna količina naročila je 200 kvadratnih metrov, vendar predlagamo, da lahko naročite eno posodo , ker je bolj priročno za nalaganje .

 

Q5. Kakšen je paket?

A5.  Naš paket je izvozna škatla z lesenimi paletami .ne skrbite , naš paket je zelo močan .

 

Q6. Lahko preverimo ploščice?

A6. Da , ploščice lahko preverite kadarkoli , če nimate časa, da preverite Naši inšpekcijski oddelki vam bodo pomagali preveriti ploščice. kakovost , in bomo naredili poročilo o pregledu testa za vas .


Hot Tags: sive kuhinjske talne ploščice, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena,

Povpraševanje

You Might Also Like