Kajaria ploščice Cena

Kot eden od najbolj profesionalnih kitajska kajaria ploščice cena in dobavitelji na Kitajskem, zagotavljamo kajaria talne ploščice s poceni ceno. Brezplačno na debelo popust izdelkov iz naše tovarne.

Podrobnosti izdelka

kajaria talne ploščice je vrsta razkošnih talnih ploščic vključuje tehnološko strokovno znanje z odličnimi zasnovami. Vsaka ploščica je izdelana z ultra moderno tehnologijo za zagotavljanje visoke kakovosti. Te vrhunske talne ploščice kajaria prihajajo v različnih edinstvenih modelov in velikosti, ki jih naredijo razstavni topper, vedno. Z graciozno barvnimi shemami in elegantnim dizajnom je vsaka porcelanasto talna ploščica sama po sebi mojstrovina. Poleg tega, da imajo neverjetno videz naše porcelanske talne ploščice so tudi močne, vzdržljive in nizke vzdrževanje. Naša kajaria ploščice cena je dobra, in so kot nalašč za domove, hotelov in delovnih prostorov.


Ploščicepolirani ploščice
MaterialPorcelana
Absorpcijo<>
Velikost600x600mm
FunkcijoOdporni na kisline, Antibakterijska, Toplotna izolacija, Nesklizni, Odporni na hlajenje
UporabeNotranje ploščice, Hišni podovi, super tržnica, hotel, vila in tako naprej
BarvoLahko proizvedemo vse vrste barv glede na vašo zahtevo
Plačilni pogojiL/C,T/T30%vplačana pred natovarjanjem S/T

kajaria tiles price

kajaria tiles price


  

Nudimo vse vrste porcelanaste talne ploščice, polirani vitrificirane ploščice, zastekljene vitrificirane ploščice in satena polirani ploščice za vse bivanje prostorov. Naša kolekcija belih kajaria talnih ploščic cena z izrednimi površinskimi učinki obdelave, od mat do poliranja visoke ločljivosti.

Z najmotejšo spletno planerjem in tehnologijo velikosti zagotavljamo super ravnost za naše talne ploščice Kajaria in zagotovimo, da moč ostane konstantna. Keramična površina ploščic je premazana s posebnim uvoženim črnilom, z naravnim marmornim izgledom, ima pa tudi vzdržljivost kopalskih ploščic in kuhinjskih talnih ploščic. Te porcelanske talne ploščice lahko prenesejo visoke prehode in imajo delovanje proti prelivu. Svetle barve in brezhibna zasnova bo prekinila monotonijo trdnih barv in dodali pop.NAŠA STORITEV:

Kot profesionalni proizvajalec in oblikovalec Keramične talne ploščice za 20 let, lahko ponudimo različne sloge ploščic in izkušenega tehničnega osebja, lahko ponudimo visoko kakovost in najboljša cena. To bo odposlano neposredno iz kitajske tovarne v vaš skladišča ali trgovine. Prepričani smo, da smo najboljši dobavitelj na Kitajskem.


Faq


V1:Kakšna je vaša minimalna količina naročila? (MOQ)

Nimamo nobenega moqa. Če imamo delnice, vam bomo prodali. In če je manj kot ena posoda, vas ponavadi citiramo kot EXW ceno.

V2: Mi lahko prosim pošljete vzorec?

Seveda vam lahko pošljem vzorec. Vzorec je brezplačen za vas, ampak kot naša tovarniška pravila, morate plačati za ekspres.

V3: Kje se nahajate?

Nahajamo se v Mestu Foshan.

V4:Koliko dni potrebujete za pripravo naročila?

Če imamo zaloge, bo morda potrebovalo samo 15 dni za nalaganje.

V5:Kakšen je čas dostave?

15-20 dni po prejmitvi depozita.

V6:Bi mi prosim dali najnižjo ceno?

Da, prosimo, da nam ponudite več informacij o vaših povpraševanjih, všeč barve, velikosti in itd. Prav tako vam bomo dali priporočilo.Hot Tags: kajaria ploščice cena, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, poceni, popust, cena

Povpraševanje

Morda vam bo všeč tudi